فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت
یادداشت اختصاصی «سید رضا صدرالحسینی»، کارشناس مسائل بین الملل؛

پیام مشارکت حداکثری در انتخابات به توطئه‌های دشمنان

باز نبودن دست دشمن برای اعمال فشارهای مختلف به مردم در صورت تعهد آنها به نظام موضوعی ثابت شده و روشن در عرصه نظام بین الملل است. در حقیقت نظام سلطه، اراده خود را به راحتی بر کشورهایی تحمیل می‌کند که از حمایت مردمی چندانی برخوردار نیستند، لذا برای شکست توطئه های دشمن، بایستی مردم با حضور خود در پای صندوق‌های رای به دشمنان نشان دهند که هیچ گونه خللی در اراده آنها در حمایت از نظام اسلامی ایجاد نشده است.
سید رضا صدرالحسینی؛ کارشناس مسائل بین الملل
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۱۵۱

پیام مشارکت حداکثری در انتخابات به توطئه‌های دشمنان

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز یکی از مولفه‌های مهمی که نقش ویژه ای در نشان دادن قدرت و اقتدار کشورها ایفا می کند، میزان مشارکت مردم و حمایت مردم از نظام و حاکمیت کشور خود است، از این رو نظام های مردمسالاری که به دموکراسی و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود بهای زیادی می دهند به این موضوع بسیار حساس بوده و سعی می کنند از این مساله مهم مراقبت ویژه ای داشته باشند چرا که پیام های بین المللی مشخصی برای افکار عمومی دنیا با مشارکت یا عدم مشارکت مردم در انتخابات به دنبال دارد.


مساله مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل مردمی بودن انقلاب اسلامی و اینکه اصلا بنای انقلاب اسلامی با حضور و خواست و مشارکت مردم گذاشته شد، موضوع مهمی است که علاوه بر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، به طور خاصی مورد نظر مقام مظعم رهبری قرار داد، لذا ایشان به عنوان پدر جامعه و رهبر فرزانه انقلاب که همواره دلسوز مردم و جامعه اسلامی بوده اند در آستانه انتخابات ریاست جمهوری این موضوع را برای مردم تبیین کردند که چرا باید در انتخابات ریاست جمهوری حضورپر شوری داشته باشند.


مقام معظم رهبری در فرمایشات چند روز گذشته خود به این نکته بسیار ظریف اشاره کردند و براین موضوع تاکید داشتند که میزان مشارکت در انتخابات برای کاهش فشارهای بین‌المللی بر ملت ایران موضوع بسیار مهمی است چرا که عدم مشارکت مردم در انتخابات دستاویزی برای دشمن در اعمال فشار بیشتر به مردم به شمار می رود، لذا هر چه قدر میزان مشارکت مردم در انتخابات امروز افزایش بیابد توطئه های دشمن با شکست های بیشتری مواجه می شود.


مشارکت حداکثری مردم در انتخابات امروز 2۸ خرداد ماه سال 1400 به معنای کاهش میزان فشارهای بین المللی دشمن یا دشمنان جمهوری اسلامی بر مردمی است که درطی دهه های گذشته با مقاومت خود دست دشمن را از رسیدن به خاک وطن کوتاه کرده اند، لذا علاوه بر عدم فرصت دادن به دشمن برای اعمال هر گونه تهدید نظامی یا امنیتی با مشارکت بیشتر در عرصه انتخابات امروز دست دشمن برای اعمال فشارهای تحریمی که از عمده مشکلات مهم کشور به شمار می رود کوتاه می شود.


باز نبودن دست دشمن برای اعمال فشارهای مختلف به مردم در صورت تعهد آنها به نظام موضوعی ثابت شده و روشن در عرصه نظام بین الملل است. در حقیقت نظام سلطه، اراده خود را به راحتی بر کشورهایی تحمیل می کند که از حمایت مردمی چندانی برخوردار نیستند، لذا برای شکست توطئه های دشمن، مردم با حضور خود در پای صندوق های رای باید به دشمنان نشان دهند که هیچ گونه خللی در اراده آنها از 43 سال پیش تا کنون در حمایت از نظام اسلامی ایجاد نشده است، لذا امکانی برای اراده تحمیل خواست دشمن به ملت ایران وجود ندارد.


قطعا کاهش دشمنی ها و فشار دشمن بر مردم ایران با میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ارتباط تنگاتنگی دارد، به این دلیل که دولت جدید آقای بایدن و دولت جدید مستقر در رژیم صهیونیستی از آمار بالای مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری ایران این موضوع را برداشت و تحلیل را خواهند داشت که میزان حمایت از نظام جمهوری اسلامی به اندازه‌ای است که آنها در حوزه تهدیدات نظامی، امنیتی و تحریم های اقتصادی نمی توانند اراده خود را بر ملت ایران تحمیل کنند لذا به نظر می‌آید این یک واقعیت است که مقام معظم رهبری با شناخت دقیق از عرصه بین الملل آن را مورد توجه و تاکید قرار دادند تا ملت ایران متوجه نقشه های دشمن و توطئه های آنها برای آینده و سرنوشت خود باشند.

 

ارسال نظر